ser żółty w bloku

Ser żółty to potoczna nazwa serów podpuszczkowych dojrzewających. Otrzymywany jest poprzez odpowiednią obróbkę mleka, na którą składają się: badanie mleka, wirownie, pasteryzowanie, schładzanie i ostatecznie dojrzewanie. Ser żółty zawiera skoncentrowane, łatwo przyswajalne białko, a także składniki mineralne. Oprócz tego bogaty jest w witaminę D oraz witaminę A. Zawiera dużo białka, które buduje przede wszystkim nasz układ mięśniowy oraz skoncentrowane ilości wapnia, który wzmacnia nasz układ kostny.

Najwyższa jakość

Kładziemy ogromny nacisk na klasę wyrobów, by zgodnie z reprezentowanymi przez nas wartościami, dbać o zadowolenie klientów. Staramy się nieustannie doskonalić produkcję na wszystkich etapach, korzystając z najnowszej technologii. Doskonała jakość produktów na rynku krajowym i zagranicznym pozwala nam cieszyć się zaufaniem konsumentów.

Niepowtarzalny smak

Charakterem naszych produktów jest ich wyjątkowy smak. Wielość typów pozwala na skomponowanie niezliczonej ilości smacznych potraw i poznawanie wyrobów wciąż na nowo. Odkrycie nowych smaków staje się banalnie proste, gdy mamy do dyspozycji taką ilość twarogów, czy serów żółtych.

Dbamy o Twoje zdrowie

Troszcząc się o najwyższą jakość produktów, dbamy również o Twoje zdrowie i formę. Istotą produkowanej przez nas żywności jest niepowtarzalny smak, a korzyści zdrowotne doskonale go uzupełniają. Zdrowie tkwi w różnorodności, więc zadbaj o nie przygotowując swoje ulubione potrawy z naszych, występujących w niezwykle szerokiej gamie, produktów.